Maaltijden Bereiden

Wij bieden ook de mogelijkheid om in te schrijven op een service waarbij eenvoudige gerechten bereid worden bij u aan huis. De specifiek geselecteerde poetshulpen zijn in staat dagdagelijkse gerechtjes klaar te maken.

Wij zijn een dienstverlenend bedrijf voor particuliere klanten in groot-Antwerpen. Wij zijn actief in Berendrecht, Lilo, Zandvliet, Deurne, Borgerhout, Merksem, Ekeren, Berchem, Wilrijk en Hoboken. Onze specialisatie is het op poten zetten van een organisatie die bij u aan huis diensten presteren zoals schoonmaken, wassen/strijken en/of bereiden van maaltijden.

De betaling van onze mensen kan u doen met het voordelige systeem van de dienstencheques. Voor elk uur dat één van onze mensen bij u aan huis werkt, betaalt u met een dienstencheque ter waarde van 9 euro. Belangrijk om weten is dat de werkelijke kostprijs voor u als particulier lager ligt: deze bedraagt amper 7,20 euro per uur omdat u 1,80 euro belastingvermindering krijgt per bestelde dienstencheque. U krijgt dus voor 7,20 euro per uur een gekwalificeerde huishoudhulp die een sociaal statuut heeft (geen zwartwerk met de bijhorende risico's) en waarvoor zowel uzelf als de werkkracht correct verzekerd zijn.

Voor meer informatie over het bestellen van dienstencheques kan u terecht op https://www.dienstencheques-bestellen.be/ of  https://elektronische-dienstencheques.be/.

Een poetshulp is beschikbaar elke weekdag 8:00 uur tot 17:00 uur steeds in blokken van minimaal drie uur. Het aantal blokken per week en de exacte tijdstippen/data worden in samenspraak vastgelegd.

Nu al overtuigd van de voordelen en wil u van start gaan? U wenst per direct meer tijd voor uzelf en de dagelijkse huishoudtaken volledig of gedeeltelijk uit te besteden? Of u wenst eerst verdere informatie? Vul dan uw contactgegevens in op ons contactpagina of bel ons op 0484/927.897. Een medewerker neemt uiterlijk de daaropvolgende werkdag contact met u op!